söndag 22 januari 2023

2023 har startat och är redan i full gång

Kalla januari är snart slut och i år har den inte varit kall alls. Skönt! Solen visar sig oftare och längre om dagarna. Härligt! Snö har vi däremot fått och det började redan i december. Fint!



Jul- och nyårshelgerna passerade snabbt. Roligt med mysiga familjedagar! Sara och Christian var hemma och de var inte rädda för att bada isvak. Påstod att det till och med var kul! Är inte riktigt säker på om jag ska tro på det. 



Julafton firade vi allihop hos Daniel och Sarah. 





Och dit hittade även jultomten!



När Göteborgarna åkt hem, blev det tomt. Det finns egentligen bara ett fel med dem och det är att de bor alldeles för långt bort! 

Nyår blev en stilla hemmakväll. Och lite Kalix löjrom till förrätt för två var helt rätt. Gott!



Det finns för övrigt mycket gott och många goda tillfällen att inta kalorier under alla dessa helger och även mellandagar. Gott fika och god mat! Men det får sina konsekvenser… Något som varje år brukar vara upphov till ett nyårslöfte.





En vanlig onsdag i mitten av januari får vi finbesök. Roligt att träffas och prata om hur det var för tjugo år sen. Kul att ni kom och välkomna tillbaka!



Familjemiddag, men tyvärr inte riktigt med alla, förgyller en av januarifredagarna. 



Gårdagens middag på franska och för ett par veckor sen också välkomstfika med hitflyttad fransyska är höjdpunkter att lysa upp januarimörkret med. Ett extra plus förstås för möjligheten att få prata franska! 



Intressant att höra vad hon tänker kring skillnader mellan svenskt och franskt vardagsliv. 

Ja, vardagslivet med vardagsglädje pågår och fortsätter, även om mina uppdateringar i bloggen är få. Denna uppdatering får bli ett axplock. 

Nu är det snart måndag och vardag igen och för varje måndag och fredag stiger solen allt högre. 

En ljusnande framtid!


Inga kommentarer: