onsdag 28 juni 2023

Juni inför semester

Ja, nu är det dags för semester. Skönt att det finns något som heter ledighet efter en intensiv arbetsperiod. Men en junimånad är inte bara arbete, så vad har egentligen hänt utanför jobbet den senaste månaden?



Tänk att få bli mamma till en fin liten pojke 1983 och att den fine pojken nu är en fin man som fyller 40 år!! Ja, tänk hur tiden kan gå både snabbt och långsamt på samma gång!



Nöjd med sin present på vilken han kan laga god mat till alla hungriga. Med 98 cm i diameter räcker maten säkert till fler än egna familjen. 



För att fira åker hela stora familjen till Rhodos, vilket är uppskattat av både barn och vuxna. (Tre saknas på fotot, men det var det enda jag hade så jag tog mig friheten att låna.)



Den andre fine lite yngre sonen ägnar sig istället åt målning av hus med sin kreativa egenbyggda byggställning. Fint blir det!!





Annat smått och gott på fritiden har varit vackra hundpromenader, restaurangmiddagar…










… och lördagsutflykt till Storhamn. I gott sällskap och med god mat. 





En del trivs bäst under filt trots värmande kvällssol.



Midsommar firas i regnet i Byske, vilket blir både avslappnande och avkopplande. Vid regnuppehåll är promenad längs älven en god aktivitet. På promenad har vi förmånen att träffa ett par whippar, den ena en söt liten valp.





Efter midsommar är fokuset att jobba, träffa barn och barnbarn före husbilsfärd, avsluta jobbet för att sen gå på semester. 





På jobbet finns också tillfällen till trevliga avslutningsluncher. 




Inga kommentarer: