lördag 13 maj 2023

Och plötsligt blir det sommar

Sommaren är inte riktigt här, men några dagars värme kan verkligen göra underverk. Träden exploderar med grön lövsprickning. Härligt!





Dubbelt födelsedagsfirande, Elliott 4, födelsedag för en dryg vecka sen, och Wiktor 14 födelsedag just idag. 








Gott fika och trevligt sällskap på Påskgatan även om fjortonåringen, som hellre vill fylla femton, inte kommer med på bild denna födelsedag.

Praktiskt med två barnbarnstjejer som fyller i februari och två barnbarnskillar i maj! Blir alltså större födelsedagssammanslagningar uppdelat på tjejer och killar!

Förra helgen i Stockholm med favoritdotter Sara! Praktiskt med en dotter, d v s en favoritdotter! (Även två favoritsöner, där båda är favoriter, men ingen av dem är med  på tjejhelg i huvudstaden.) 



Vi kommer lagom för att njuta av körsbärsträden i Kungsträdgården.





Syster/Moster Lisbeth kommer också från Uppsala och förgyller vår lördag. 





Titta noga, så ser ni två till i gänget, förutom Sara,  i spegeln bakom.

Mycket trevlig helg med god mat och gott sällskap som sen för min del utmynnar i intressant konferens ’Skolriksdag’ måndag och tisdag. 



Före Stockholmsresan var det dags för surströmmingsmiddag hos grannar. Grannar på nedre plan, som bl a är experter på surströmming. Alltid vackert dukat och mycket välsmakande med rätt ingredienser. Tack för att vi får vara med!



Efter Stockholmsresan tillbaka till vardagen men med soligt och fint väder. Tänk så glada dagar det blir när försommaren gör sitt inträde! 



Bara att njuta av varje dag och varje stund!!!

Inga kommentarer: